Informacije o dogodku

TMP Tekacica

Trail & Bike maraton Pohorje, že 4. leto zapored navdušuje vse ljubitelje trail teka in gorskega kolesarjenja. Zadnji vikend v avgustu bodo Ruše ponovno živele za trail tekače in gorske kolesarje.

Trail maraton Pohorje, ki poteka v soboto 25. avgusta 2018, nudi pestro izbiro preizkušenj. Na vojo so tri različne trase: 44 km, 22 km in 10 km.

Nedelja 26. avgusta 2018, pa je namenjena vsem ljubiteljem gorskega kolesarjenja, ki bi se radi navžili lepot pohorskih gozdov. Na voljo so tri trase: 65 km, 37 km in 23 km.

Prireditev ponuja izziv najboljšim trail tekačem, rekreacijo družinam in pohodnikom ter igrivo športno izkušnjo najmlajšim, ki jim želimo približati eno od možnosti preživljanja prostega časa v naravi.

Poti peljejo skozi najlepše kotičke Pohorja, med mogočne bukve in dih jemajoče pohorske smreke, preko brzic pohorskih potočkov in neštetih izvirov, ki bodo udeležence vodili med večjimi in manjšimi gmotami, pred 16 milijoni let nastalega pohorskega granita, odetega v svež, zelen mah. Vsa ta kulisa bo na poti nudila neskončno energijo in užitek.

Priložnost, ki jo je vredno izkoristiti!